No to czas przyszedł na piwo z mojej ulubionej "kwaśnej" serii od pinty. Kwasy pinty nigdy mnie nie zawiozły, tak samo z kwasem Theta. Piwo w smaku bardzo bardzo intensywne, smak owocowy zdecydowanie dominuje nad kwasnotą.https://intellimatic.pl/nasza-oferta/instalacje-elektryczne/ Na koniec pojawia się delikatna nuta czekoladowa. W wyglądzie piwo jest ciemne, brunatne. Z nietrwałą pianą, która na początku jest wysoka.porady prawne Wrocław
Informacje od producenta:
Kwas Thēta(Pinta)
Skład:woda, słody jęczmienne (pale ale, crystal, red crystal, pale chocolate, chocolate), palony jęczmień, chmiele (Admiral, East Kent Goldings, Fuggles), ekstrakt chmielowy CTZ, sok z kwaśnych wiśni, cukier, drożdże (Safale US-05, Safspirit American Whiskey), blend bakterii kwasu mlekowego (L. plantarum, L. delbrueckii, L. brevis), blend dzikich drożdży Brettanomyces The Yeast Bay "Amalgamation"
Ekstrakt:24,7°P
Alkohol:10,2%
Moja ocena końcowa - 3,8 / 5
producent pesto do makaronu